Disco Spins är en spelautomat med en rolig tecknad stil. Här möter du 70-talsdansare med stora huvuden samtidigt som det spelas härlig musik i bakgrunden. Är du redo för en nostalgitripp? I dessa fem hjul kommer du att tas tillbaka i tiden. Spelet har tre rader och därav är det totalt 15 symboler per snurr. Du har chansen att snurra hem dina vinster på 20 fasta linjer. Du kommer att kunna testa på både disco free spins och dance floor wilds i spelet och det kommer att göra din spelupplevelse extra rolig. NetEnt är kända för att ta fram spel som är underhållande och du kommer absolut inte att bli besviken när du bestämt dig för att testa Disco Spins.

Matcha platta med dansare

Hjulen i Disco Spins kommer att upptas av dansplattor i olika färger. Dessa kommer att byta färg varje snurr samtidigt som du har discodansare som snurrar omkring på hjulet. En rolig effekt är att varje gång en discodansares kläder matchas med den discoplattan som den hamnar på kommer denna symbol att förvandlas till en wild. Totalt finns det fem stycken discodansare i Disco Spins och denna effekt kallas för ”Dance floor wild”. Wildsymbolerna i spelet kommer att ersätta alla symboler förutom discokulan som är scattersymbolen. Därav kan dina fem discodansare skapa många härliga vinstkombinationer och det är vanligt att det dyker upp flera av dem samtidigt. Självklart kan du även vinna på flera av dansarna i en linje utan att wildsymbolen har aktiverats.

Aktivera free spins

För att du ska få spela free spins i Disco Spins krävs det att du samlar tre stycken discokulor i spelet. Det är den här symbolen som är scatter. Den kommer ensam att betala ut myntvinster om du får minst två av den någonstans på hjulen. Om du istället får tre kommer du att få välja mellan en blå och en rosa discokula. Detta är inte en gissningslek utan det handlar helt enkelt om två stycke free spins-lägen. Den blåa discokulan ger dig vanliga free spins medan den rosa kulan ger dig disco-free spins. Om du väljer vanliga free spins kommer du att bli tilldelad 15 snurr medan discospins endast kommer att avnjutas i tio. Denna funktion fortsätter till dess att du har slut på free spins.

Dansgolv på en nattklubb

Disco spins i free spins-läget innebär att du endast kommer att få tio stycken snurr. Dock kommer dina hjul under detta lägga vara fyllda med endast de fem discodansarna. Detta ökar givetvis chansen för att vinna och även att aktivera dem som wildsymboler. I det här fallen är det lätt att se hur uttrycket ”mindre är mer” kommer till sin rätt och under dina discospins kan du snurra hem många härliga vinster. Om du istället inte bryr dig så mycket om den dansande wildeffekten utan tycker att det vanliga spelet ger tillräckligt med vinster som det är, ska du istället välja det vanliga free spins läget. Då kommer du att få 20 stycken snurr som fungerar precis som i basspelet.

Sammanfattning Disco Spins

Disco Spins är ett spel som det är lätt att förälska sig i. Du kommer att bli glad när du spelar detta spel och finna dig själv sittandes med ett leende på läpparna. Det faktum att man har chansen att vinna fler free spins under free spins-läget genom att samla scattersymboler och att karaktärerna har så stora huvuden att de känns omöjliga att hålla upp gör spelet riktigt roligt att spela. Du kan välja att satsa mellan 0.20 euro upp till 200 euro per spinn vilket gör att du sannolikt kommer att hitta en insatsnivå som passar dig. Dina vinster påverkas av din insats och med högsta insatsnivå och myntvärde har du chansen att vinna så mycket om 230 000 mynt.